Fale & Ola

E fa'afefea ona ou fa'aogaina Wooden Candle Holder?

U'u moligao laupapa

O mamanu laupapa o oloa ia e fiafia i ai le tele o tagata. A e tuʻufaʻatasia le matagofie tulaga ese o fafie ma tuu moligao, o se mea e matua ese lava e aliaʻe mai.

O faʻamau moligao laupapa o le a matua suia ai le siosiomaga o le siosiomaga i tulaga o teuteuga. E mafai e tagata ona taumafai e faʻamalieina lo latou moomoo mo le natura i mea.

I la tatou olaga pisi pisinisi, o fuainumera mai le natura ei ai se aafiaga malolo ia i tatou. Faʻavae i luga o lenei faʻamatalaga, o oloa e faia mai laʻau e oʻo mai i luma. Talu ai tatou te iloa o loʻo i ai i le laʻau moligaʻo laupapa laʻau e iai se mea teuteu sili, o loʻo faʻaalia i pito sili ona matagofie o tatou ofisa, aemaise lava i nofoaga sili ona lauiloa o tatou fale.

U'u moligao laupapa

U'u moligao laupapa o oloa ia e mafai ona e fatuina le fiaselau o mamanu eseese e faigofie ona e faia i totonu o le fale.

Pau lava le mea e te manaʻomia o le fafie, kelu, meafaigaluega mo le vaneina o laupapa ma le faʻamalosi 🙂

E ala i le faʻatauina o laʻau moligao laʻau siʻitia, e mafai ona e tuʻuina atu la matou Wooden Candle Holder i au tagata faʻatau ma lona mamanu ma le lelei i au lava faleoloa ma faʻatau i luga ole laiga.

Tuua se tali

o le a le lomia lou tuatusi imeli. fanua manaomia ua faailogaina *