Fale & Ola

Le fa'aoga sili o ipu suka suka.

Tile Sugar Bowl

Tile sugar bowls o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga sili ona talafeagai mo le faʻaogaina o mea e tele. O ipu suka suka, e tosina mai ai le mafaufau aemaise lava i se uiga teuteu, e mafai ona aofia ai le tele o mea eseese.

O nisi tagata e nana a latou tupe i totonu o ipu suka, ae mafai e isi ona tuu a latou vailaau. O ipu suka sima, lea e masani ona faʻaaogaina e pei o mea teuteu gaogao, e masani ona i ai lole e afifiina e tusa ai ma lo latou faʻamoemoe.

O le a naunau le fanau a a tatou uo asiasi e manuia mai lole i totonu o nei ipu suka.

O ipu suka suka, o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, ua avea ma mea teuteu maualuga i tulaga o foliga vaaia.

Tile sugar bowls, o loʻo i ai se mamanu e mafai ona faʻafetaui i soʻo se siosiomaga, e talafeagai mo le faʻaogaina i totonu o le ofisa poʻo totonu o le fale, luga o laulau, i totonu o umukuka, i se faapuupuuga, i soo se mea.

E ala i le faʻatauina o Tile Sugar Bowl, e mafai ona e tuʻuina atu la matou Tile Sugar Bowl faʻatau a Turkish i au tagata faʻatau ma lona mamanu ma le lelei i au lava faleoloa ma faʻatauga i luga ole laiga.

Tuua se tali

o le a le lomia lou tuatusi imeli. fanua manaomia ua faailogaina *