Fale & Ola

O a Meaalofa Ceramic Products?

Oloa keramika

Ceramic e maua i le fa'afefiloi o mea e pei o le pauta, vai, palapala ma le omea; E faʻaaogaina i le gaosiga o mea eseese e pei o mugs, trinkets, sculptures ma puipui puipui. O mea sima e gaosia e faʻaaoga ai mea o loʻo lisiina e faʻapipiʻiina, ona faʻamautinoa ai lea o le sima e ave lona foliga muamua i lalo o le vevela maualuga i totonu o se ogaumu.

Ceramic o se tasi o mea autu e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o souvenir. Ceramic, lea e faʻaaogaina i le gaosiga o meaʻai e pei o ipu, ipu, uati, faʻavaa ata ma solo, o le mea autu foi lea mo le tele o mea e manaʻomia mo teuteuga o fale.

Talu ai o mea sima e maualuga lona teteʻe i le vai ma mea faʻamamā, e masani ona faʻaogaina sima i le gaosiga o mea faamanatu. O faʻataʻitaʻiga sili ona tulaga ese o loʻo faʻaaogaina i souvenir keramika, lea e mafai ona faʻaaogaina mo se taimi umi.

O oloa meaalofa ceramic ma foliga matagofie ma faʻaonaponei o ni mea faʻalelei e mafai ona e tuʻuina atu i au pele i taimi faʻapitoa. O mea meaalofa ceramic, lea e mafai ona faʻaaogaina aʻo teuteuina le fale poʻo le fale faigaluega, e masani ona sili ona lelei ona e faigofie ona tuʻufaʻatasia ma isi mea faʻaoga i le teuteuga.

Fa'amea maamea-Ata

O faʻataʻitaʻiga keramika ma faʻataʻitaʻiga faʻatagata o mea teuteu faʻaaogaina i totonu o le teuteuga. O faʻatagata keramika ma faʻatagata, lea e mafai ona sili atu mo le teuteuga o fale poʻo le teuteuga o le ofisa, e aumaia ai se siosiomaga e matua ese lava i le nofoaga o loʻo faʻaaogaina ai. O faʻataʻitaʻiga o faʻatagata keramika taʻitasi ma faʻatagata ua mamanuina i lapopoa eseese e eseese foi.

O lanu manino e pei o le mumu, lanumoana, paʻepaʻe ma le lanu meamata e faʻaaogaina i ata sima ma faʻatagata ua mamanuina i ituaiga eseese e pei o le caftan, whirling dervish, dervish, rimoni ma apu. O faʻatagata keramika ma faʻatagata e masani ona fiafia i totonu o avanoa e pei o le potu malolo, umukuka, potu malolo poʻo suʻesuʻega.

I le faʻaopoopoga i le faʻaaogaina o faʻatagata keramika ma faʻatagata e fai ma mea teuteu, e mafai foi ona e tuʻuina atu e fai ma meaalofa i e pele ia te oe. O souvenir keramika e mafai ona e tuʻuina atu i lou tina, uo vavalalata poʻo se alofa o le a avea ma se meaalofa matagofie ma aoga.

Papa puipui sima
O ipu puipui sima o se tasi lea o mea e sili ona manaia i le va o oloa sima meaalofa. E ese le autu o loʻo faʻaogaina i faʻataʻitaʻiga taʻitasi o ipu puipui sima e gaosia i lapopoa eseese e pei o le 10 cm, 15 cm, 20 cm ma le 26 cm. I le fa'aopoopoga i fa'ata'ita'iga ipu puipui sima fa'aa'ai, o lo'o i ai fo'i fa'ata'ita'iga ipu puipui e mafai ona fa'aogaina ai le fa'ailoga fa'apitoa.

E mafai ona e fa'ameaalofa atu nei ipu puipui i lou aiga e ala i le faia o ni mamanu fa'aleaganu'u e fai i luga o ipu puipui sima fa'aaufa'atau. O paʻu paʻu sima, lea e masani ona manaʻomia mo mea teuteu, o se tasi lea o mea sili ona taua e faʻamatagofie ai avanoa ola.

E mafai fo'i ona fa'aali ipu puipui sima i luga o le laulau kofe po'o le laulau i tafatafa o le moega, e ese mai le puipui. O ipu puipui sima e faʻaola ai le teuteuga o le puipui ma faʻasaoina foi puipui mai le le fiafia. O fa'ata'ita'iga ipu puipui sima, e i ai se fa'alelei fa'alelei ma mata'ina foliga, fa'aola le si'osi'omaga o lo'o i ai.

Bell Ceramic
O le isi meaalofa sima oloa fa'aaogaina e fai ma mea teuteu o se logo sima. O faʻataʻitaʻiga o le logo ceramic, e mafai ona aʻafia ai le teuteuga e ui lava e laʻititi laʻititi, e mafai ona faʻaogaina i vaega e pei o le potu malolo poʻo le potu malolo. O aai tafafao maimoa a Turkey ma taulaga e masani ona faʻaaogaina i le mamanu o faʻataʻitaʻiga logo sima. Afai e faʻatauina logo sima e fai ma meaalofa, o le mamanu o logo e mafai ona faʻatulagaina e tusa ai ma le tagata lava ia.

O logo sima, e mafai ona faʻaalia i luga o mea e pei o se laulau, laulau i tafatafa o le moega poʻo le TV, e sili ona fetaui lelei mo sitaili fale laiti. E mafai fo'i ona fa'aopoopo ituaiga logo sima i falefaigaluega ma teuteuga o le ofisa.

E mafai foi ona e mafaufau i logo sima o se meaalofa meaalofa mo ou aiga i aso faapitoa ma taua. E mafai fo'i ona e fa'atau logo sima e fai ma meaalofa i sau uo po'o se aiga na ia tatalaina se pisinisi fou, e fai ma meaalofa fa'alelei mo lou tina po'o lou tina faaletulafono.

Mug keramika
O ipu sima, lea e fa'afiafiaina ai le inu lauti ma le kofe i a latou mamanu ma lanu, e teuteuina i le lomitusi mata ma metotia lomitusi numera. O 'a'ai ta'uta'ua ma taulaga e sili ona fiafia e fai ma autu i le mamanu o ipu sima. E mafai foi ona maua e faʻataʻitaʻiga ipu sima se nofoaga mo i latou lava i totonu o le umukuka mo mea teuteu. O ipu sima, e mafai ona faʻaaogaina mo se taimi umi.

Ceramic mugs, lea e mafai ona e mafaufau i ai o se meaalofa e suitulaga i aso fanau o au pele, Tausaga Fou po o isi aso faʻapitoa, o se tasi lea o oloa e sili ona maualuga le faʻaogaina o oloa sima meaalofa. E mafai ona e fa'atau ipu sima e fai ma meaalofa i au uo, uo, uo po'o uso.

Pefu seramika
Faatasi ai ma a latou faʻataʻitaʻiga felanulanuaʻi ma faʻataʻitaʻiga mataʻutia, o ashtrays sima o se mea teuteu teuteu e mafai ona faʻaoga mo soʻo se avanoa. O ashtray sima o loʻo i totonu o mea taua o le teuteuga o fale, aemaise lava le teuteuga o le ofisa ma fale faigaluega. O ituaiga eseese e pei o le fatu, taula ma le lapotopoto o loʻo faʻaaogaina i le mamanu o ashtrays sima. I le faaopoopo atu i faʻataʻitaʻiga tatala o pefu sima, e iai foʻi ituaiga ma tapuni.

E mafai ona e tu'uina atu afu sima i lou tama, uo tama, tina po'o lou tuagane o se meaalofa manaia. I totonu o 'ashtray efuefu e fa'atatau i le 'a'ai, o le a e tu'uina atu se meaalofa 'anoa ma fa'apitoa i le tagata e te mana'o e fa'ameaalofa e ala i le fa'atauina o le ashtray ua mamanuina fa'apitoa mo le taulaga e te fia va'ai i ai.

Maneta Ceramic
E mafai ona e fa'aogaina maneta sima na gaosia i autu ma fomu e teuteu ai le pusaaisa. E le gata i lea, e sili atu foi maneta sima e fai ma meaalofa mo faalapotopotoga eseese. E mafai foi ona e ave maneta sima e fai ma meaalofa i lou aiga po o se uo pe ae alu i le fale.

O maneta sima e faia i foliga ofoofogia e pei o vaa, pulou, vaa folau, sipuni, kamela, kitara, moli ma taula. O fa'ata'ita'iga maneta sima e eseese lapopo'a ma lapopo'a o lo'o maua fo'i i fa'ailoga sikuea, lapotopoto ma fa'afa'afa'afa. E le gata i lea, o fausaga taʻutaʻua o tala faʻasolopito ma turisi o loʻo aofia i le mamanu o maneta sima.

O maneta sima maualuga, ma a latou mamanu mataʻina, e iai se foliga e manaʻo tagata uma e vaʻaia i latou e toe tepa i tua.

Uati sima
O le tele o faʻataʻitaʻiga uati sima, faʻaosofia e itulagi taʻutaʻua o Turkey e pei o Antalya, İzmir, Itu, Belek ma Kemer, e ese mai le tasi i le isi. Fa'alagolago i lou fa'aogaina, e mafai ona e fa'atau se uati sima la'ititi pe tele. Uati sima o se mea fa'aoga e matua a'afia ai le teuteuga, aemaise lava pe a fa'aaogaina i fale faigaluega.

E mafai ona e aumaia le gaioiga i le faiga o le fale e ala i le faʻaaogaina o uati sima i foliga o taula i fale e naʻo le teuteuina. Uati sima ma lanu viia e fesoasoani ia te oe e pulea lelei le taimi pe oe i le fale pe i le galuega.

Sika masima lulu
Ceramic salt shakers, e faʻamatagofie ai umukuka ma a latou faʻataʻitaʻiga matagofie, o se tasi lea o mea sili ona manaia o laulau 'ai vavalalata ma e pele ia te oe. Ceramic salt shakers, lea e mafai ona e tuʻuina ai masima ma mea manogi e faʻaopoopoina ai le tofo i ipu, ei ai ni mamanu tulaga ese.

O fa'ata'ita'iga fa'ato'a lulu masima ua gaosia ma fa'atusa manu e pei o faisua, dolphin, laumei ma fe'e o le ituaiga e fiafia uma i ai tagata matutua ma tamaiti. E le gata i lea, o faʻataʻitaʻiga salt shaker ua mamanuina i foliga o se caftan e manaia tele foi.

E mafai ona e avatu souvenir ceramic salt shakers i lou tina, tina faaletulafono, tuafafine po o se aiga e fai ma meaalofa. E mafai ona e mauaina le faʻataʻitaʻiga o sima masima masima faʻatasi ma se foliga faʻalelei, fuafuaina i foliga o ni fatu afifi e lua, o se meaalofa mo lau pele.

Fa'avaa Ata sima
E te le fia va'ai i ata o tagata e te fiafia i ai i se fa'avaa faauo ma aulelei? Afai e te mana'o e pu'e ata ma va'ai i taimi uma, o le fa'avaa ata sima e na'o oe lava. O le mamanu o fa'avaa ata sima ma foliga eseese ma lapopo'a e sili atu ona manaia au ata.

O lo'o iai fo'i fa'ata'ita'iga fa'apitoa o fa'avaa ata na fa'atulagaina ma autu o 'a'ai ma taulaga eseese. E mafai ona e faia se fa'ate'ia fa'apitoa mo ia i le Aso o Tina e ala i le tu'uina o se ata o lou tina i se tasi o fa'avaa ata sima e fai i siepi eseese e pei o le lapotopoto ma le fa'afa'afa'afa.

E mafai ona e tu'uina atu fa'avaa ata sima e fai ma meaalofa i lau pele, tuagane po'o se uo mamae. E mafai fo'i ona e fa'atau se fa'avaa ata sima mo oe o se meaalofa. E mafai ona e tu'u nei fa'avaa i tafatafa o lou moega i totonu o le potumoe po'o luga o lau kesi.

U'u Napkin Ceramic
O faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga o mea faʻapipiʻi sima, lea e mafai ona faʻaaogaina e fai ma seti faʻatasi ma sima masima masima i luga o laulau 'ai, e mafai ona faʻafeiloaʻi i mea uma. I le faʻaopopoga i mea faʻapipiʻi sima ua mamanuina i foliga o se taula ma se kamela, o loʻo i ai foʻi filifiliga faʻapipiʻi faʻapipiʻi sima mo i latou e fiafia i le faigofie.

I le faʻaopoopoga i le sima, o mea epoxy e faʻaaogaina foi i le gaosiga o faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi sima. E le gata i lea, o loʻo faʻaogaina le masini lomitusi numera i le teuteuga o nei mea faʻapipiʻi.

E mafai ona e foa'i atu mea e teu ai solo sima i sau uo na fa'ato'a fa'atau se fale, i lou uso po'o lou tuafafine ua fa'aipoipo. I le taimi lava e tasi, o mea e teu ai solo sima, lea e mafai ona e faʻatau e fai ma meaalofa i lou tina, tuagane poʻo le uso o lou tina, e aumaia se siosiomaga e matua ese lava i laulau 'ai.

 

Tuua se tali

o le a le lomia lou tuatusi imeli. fanua manaomia ua faailogaina *